wspomnienie z wakacji- gruziński bakłażan faszerowany pastą z orzechów i granatem

67 kliknięć
07.12.2015
blog: kasiekw gotuje

Przepis: wspomnienie z wakacji- gruziński bakłażan faszerowany pastą z orzechów i granatem

W tym roku 2 tygodnie wakacji spędziliśmy w Batumi. Cudowne miejsce, przyjaźni ludzie i co najważniejsze, bardzo dobre jedzenie. Kiedy w odmętach internetu znalazłam przepis na bakłażana w gruzińskiej wersji, nie mogłam się oprzeć i musiałam go popełnić. Danie jest bardzo sycące i idealnie nadaje się na przystawkę na nadchodzące święta lub sylwestra. BAKŁAŻAN FASZEROWANY PASTĄ Z ORZECHÓW Składniki: 1 duży bakłażan pestki...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    natalia.r
    natalia.r Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poezja-smaku
    Kuchnia gruzińska

    Kuchnia gruzińska 622

    Jadłonomia
    Jadłonomia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jadłonomia
    Gruzińskie bakłażany

    Gruzińskie bakłażany 677

    bernika
    bernika Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Moj kulinarny pamiętnik
    Baklazan faszerowany miesem

    Baklazan faszerowany miesem 10664

    Jadłonomia
    Jadłonomia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jadłonomia
    Wegetarianka w podróży: Gruzja

    Wegetarianka w podróży: Gruzja 212

    Follow The Taste
    Follow The Taste Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Follow The Taste
    Kuchnia Gruzińska

    Kuchnia Gruzińska 223