wspomnienie z wakacji- gruziński bakłażan faszerowany pastą z orzechów i granatem

69 kliknięć
07.12.2015
blog: kasiekw gotuje

Przepis: wspomnienie z wakacji- gruziński bakłażan faszerowany pastą z orzechów i granatem

W tym roku 2 tygodnie wakacji spędziliśmy w Batumi. Cudowne miejsce, przyjaźni ludzie i co najważniejsze, bardzo dobre jedzenie. Kiedy w odmętach internetu znalazłam przepis na bakłażana w gruzińskiej wersji, nie mogłam się oprzeć i musiałam go popełnić. Danie jest bardzo sycące i idealnie nadaje się na przystawkę na nadchodzące święta lub sylwestra. BAKŁAŻAN FASZEROWANY PASTĄ Z ORZECHÓW Składniki: 1 duży bakłażan pestki dyni ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    natalia.r
    natalia.r Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Poezja-smaku
    Kuchnia gruzińska

    Kuchnia gruzińska 645

    Jadłonomia
    Jadłonomia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jadłonomia
    Gruzińskie bakłażany

    Gruzińskie bakłażany 688

    Jadłonomia
    Jadłonomia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jadłonomia
    Wegetarianka w podróży: Gruzja

    Wegetarianka w podróży: Gruzja 218

    Follow The Taste
    Follow The Taste Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Follow The Taste
    Kuchnia Gruzińska

    Kuchnia Gruzińska 234