"ZAJĄC" - REGIONALNA PIECZEŃ WIEPRZOWA

112 kliknięć
13.12.2017
blog: MOJA KSIĄŻKA KUCHARSKA

Przepis: "ZAJĄC" - REGIONALNA PIECZEŃ WIEPRZOWA

"ZAJĄC" - REGIONALNA PIECZEŃ WIEPRZOWA Pieczeń wieprzowa, regionalnie nazywana "zającem", wytwarzana jest jedynie z naturalnych składników. Pieczona jest w naturalnej błonie wieprzowej, z dodatkiem kminku, ziół i przypraw. No i właśnie wymieniona już błona wieprzowa - jest to nieodłączny element tej pieczeni. Nie jest łatwo ją dostać. Można spróbować u jakiegoś zaprzyjaźnionego rzeźnika...trzeba trochę pokombinować Czasami w ś...

DODANO DO 5 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Pasztet z zająca

    Pasztet z zająca 543

    beiot
    beiot Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczne zdrowe - wyroby domowe
    Kabanosy wieprzowe

    Kabanosy wieprzowe 5696

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Zrazy wieprzowe

    Zrazy wieprzowe 5851

    L'arte del cibo
    L'arte del cibo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    L'arte del cibo
    Roladki wieprzowe

    Roladki wieprzowe 7134

    jaroszbartosz1992
    jaroszbartosz1992 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z prezesem
    Roladki wieprzowe

    Roladki wieprzowe 2512

    Kasiolek
    Kasiolek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zabiegana w Kuchni
    polędwiczki wieprzowe

    polędwiczki wieprzowe 5924