Zapiekane owoce pod migdałową kruszonką

165 kliknięć
07.07.2014
blog: Zakątek Smaku

Przepis: Zapiekane owoce pod migdałową kruszonką

Składniki: Owoce myjemy. Przekładamy do naczynia żaroodpornego. W misce łączymy składniki kruszonki, rozcierając między palcami. Przygotowaną kruszonką, posypujemy owoce. Zapiekamy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni około 25-30 minut. Podajemy z lodami lub bitą śmietaną. Smacznego!   Filed under: Dietetyczne, Dla niemowląt i małych dzieci, Owoce, Przepisy, Słodkości Tagged: jeżyny, kruszonką, maliny, migdałowa kruszonka, owo...

Zobacz także przepisy na:

    MilionSmakow
    MilionSmakow Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Milion Smaków
    Owoce zapiekane pod kruszonką

    Owoce zapiekane pod kruszonką 150

    ulcik
    ulcik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia na wzgórzu
    Owoce pod nie kruszonką

    Owoce pod nie kruszonką 93

    edith
    edith Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pasja Smaku
    Owoce zapiekane pod kruszonką

    Owoce zapiekane pod kruszonką 96