Zapiekane plastry schabu

1277 kliknięć
08.02.2013
blog: KuchniaSłońca

Przepis: Zapiekane plastry schabu

  Przyprawę do mięsa wieprzowego mieszamy z 2-3 łyżkami oleju. Wkładamy  do niej plastry schabu. Przykrywamy folią aluminiową i chłodzimy w lodówce całą noc.  Następnego dnia smażymy mięso z obu stron  na rozgrzanym oleju.  Pomarańcze obieramy ze skóry i dzielimy na cząstki.  W naczyniu żaroodpornym układamy połowę pomarańczy.  Na nie układamy plastry schabu. Na mięsie układamy resztę owoców.   Polewamy wszystko sosem zrobiony...

Zobacz także przepisy na:

    prostedania
    prostedania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    prostedania
    Schab i ziemniaki zapiekane

    Schab i ziemniaki zapiekane 468

    Dzikowiec
    Dzikowiec Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dzikowiec od kuchni
    Schab zapiekany w pomidorach

    Schab zapiekany w pomidorach 1245

    zewa
    zewa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ewa w kuchni
    Schab zapiekany w kurkach

    Schab zapiekany w kurkach 811

    panimagoga
    panimagoga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki ogrodu
    SCHAB ZAPIEKANY POD CEBULKĄ

    SCHAB ZAPIEKANY POD CEBULKĄ 3108

    SLONCE
    SLONCE Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KuchniaSłońca
    Zapiekane plastry schabu

    Zapiekane plastry schabu 1277