Zdejmowanie kapoty z kurczaka, czyli jak naszykować mięso na roladę

67 kliknięć
28.08.2012
blog: Bogini smaku

Przepis: Zdejmowanie kapoty z kurczaka, czyli jak naszykować mięso na roladę

Jestem bardziej niż pewna, że wiele osób ma problem z wyjęciem kości z kurczaka bez większego uszczerbku na częściach mięsnych. Z tego też powodu wiele osób nawet nie bierze się za robienie rolady z całego kurczaka, bojąc się, że im się nie uda. W związku z tym w dzisiejszym poście w sposób krótki i opisowy przedstawię Wam jak zdjąć "kurtkę" z kurczaka ze zdjęciem końcowym, bo niestety w trakcie pracy brakowało dodatkowych rąk...

Zobacz także przepisy na:

    Pyza
    Pyza Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczna Pyza
    Rolada z kurczaka na zimno

    Rolada z kurczaka na zimno 805

    morrigan231
    morrigan231 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kobieta w lustrach...
    galantyna z kurczaka...

    galantyna z kurczaka... 2710

    Kgw Janczewo
    Kgw Janczewo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kgw Janczwo
    Rolada z kurczaka

    Rolada z kurczaka 1425

    elwirski
    elwirski Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    na moim stole
    Szybka rolada z kurczaka

    Szybka rolada z kurczaka 605

    Bogini Smaku
    Bogini Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bogini smaku
    Rolada z kurczaka

    Rolada z kurczaka 6825