Zielona energia: Pasternak i liście kalarepy

247 kliknięć
14.01.2017
blog: Pij soki wyciskane

Przepis: Zielona energia: Pasternak i liście kalarepy

pasternak 300g 6 dużych liści kalarepy dodatkowo: 1 kg jabłek gat. Ligol seler korzeniowy 200g 2 cm korzenia imbiru Ilość owoców i warzyw pozwoli przygotować ok. 1 litr soku. Przygotowanie: Owoce i warzywa dobrze umyć, najlepiej zamoczyć na ok. 20 minut w misce z wodą. Z wyjątkiem imbiru, który wystarczy opłukać pod bieżącą wodą. Jabłka pokroić ze skórką, usunąć tylko ogonki. Pasternak po wymoczeniu, obrać ze skóry. Przypomina...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Angie
    Angie Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia w wersji light
    Chłodnik z kalarepy

    Chłodnik z kalarepy 274

    tasty point
    tasty point Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    tasty point
    dwie Kalarepy nadziewane

    dwie Kalarepy nadziewane 185