Zielona fasolka szparagowa z pomidorkami, fetą i komosą ryżową

27 kliknięć
27.09.2017
blog: Zdrowe odżywianie w pięsiu smakach

Przepis: Zielona fasolka szparagowa z pomidorkami, fetą i komosą ryżową

Składniki (na 1 porcję) - 2 łyżki komosy ryżowej (ok. 28 g), - 2 garście zielonej fasolki szparagowej (ok. 100 g), - 8 pomidorków koktajlowych (ok. 160 g), - 1/3 kostki sera typu feta (ok. 89 g), - łyżka oliwy z oliwek (ok. 10 g), - ząbek czosnku, - łyżka soku z cytryny (ok. 10 ml), - przyprawy: sól, pieprz, - łyżka nasion słonecznika (ok. 10 g). Sposób przygotowania 1. Komosę ryżową dokładnie płuczemy i gotujemy według przepi...

Zobacz także przepisy na:

    akruka
    akruka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smacznie Mi
    "Risotto" z komosy ryżowej

    "Risotto" z komosy ryżowej 534

    ilka
    ilka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    In my coffee kitchen
    Sałatka z komosą ryżową

    Sałatka z komosą ryżową 815

    Marek&Beata
    Marek&Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z niejednego garnka
    Wegetariański bogracz

    Wegetariański bogracz 952