Ziemniaki faszerowane mięsem i pieczarkami z bulionowym akcentem

81 kliknięć
08.10.2017
blog: apetyt i smak

Przepis: Ziemniaki faszerowane mięsem i pieczarkami z bulionowym akcentem

Nadziane mięsem ziemniaczki to pomysł na bardziej wyszukany, nienudny obiad. Dzięki dodatku do mięsa bulionu, ziemniaczki wychodzą soczyste i miękkie. Polecam serwować z ulubioną surówką. Składniki na 20 sztuk: 20 większych ziemniaków FARSZ: 500 g mielonej łopatki wieprzowej 1 czerstwa kajzerka 150 ml (+ 50 ml do podlania) koncentratu bulionu warzywnego KRAKUS 200 g pieczarek 1 łyżka klarowanego masła 1 cebula 2 ząbki czosnku ...

DODANO DO 6 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    jelka
    jelka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarna pasja
    Rewelacyjne faszerowane pałki drobiowe

    Rewelacyjne faszerowane pałki drobiowe 2820 @

    biniek.j
    biniek.j Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie z sercem
    Pieczarki faszerowane z grilla

    Pieczarki faszerowane z grilla 2606

    Anika1
    Anika1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowa kuchnia Aniki
    Faszerowana pierś z indyka

    Faszerowana pierś z indyka 7808