Ziemniaki w chrupiącym pancerzyku z parmezanu, z dodatkiem kminku i kopru włoskiego

94 kliknięcia
21.07.2012
blog: Kuchnia Whisper

Przepis: Ziemniaki w chrupiącym pancerzyku z parmezanu, z dodatkiem kminku i kopru włoskiego

Kolejna propozycja ziemniaczana. Ziemniaki upieczone na bardzo chrupko, dzięki obecności parmezanu. Wyjątkowo aromatyczne i smaczne. Nadziane na długie wykałaczki, pomysł na ciekawe podanie np. na grilla czy rodzinny obiad. To moja przedwakacyjna propozycja. Z nowymi wrócę po krótkim odpoczynku. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :) Składniki: • młode ziemniaki (najlepsze podłużne)* • tarty parmezan (polecam utarty własnoręcznie...

Zobacz także przepisy na:

    Tapenda.pl
    Tapenda.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tapenda
    Duszony koper włoski

    Duszony koper włoski 1426

    panipanidomu
    panipanidomu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pan i Pani domu
    Koper włoski

    Koper włoski 3458

    Josia
    Josia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Podróże kulinarne świata
    Kuchnia włoska...

    Kuchnia włoska... 202

    belgia od kuchni
    belgia od kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    belgia od kuchni
    Koper włoski po nicejsku

    Koper włoski po nicejsku 3478

    FoodMag
    FoodMag Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FoodMag
    Surówka z kopru włoskiego (fenkuła)

    Surówka z kopru włoskiego (fenkuła) 3725

    Kluczyk
    Kluczyk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuję i zjadam
    Duszony fenkuł (koper włoski)

    Duszony fenkuł (koper włoski) 9935

    Linkus
    Linkus Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczny Świat Ewy
    Koper włoski w sałatce

    Koper włoski w sałatce 1902