Znane nieznane: pasta miso – japoński półprodukt

117 kliknięć
23.10.2012
blog: Smaczny Dom

Przepis: Znane nieznane: pasta miso – japoński półprodukt

 Gdy pomyślę o jakimkolwiek półproduktcie, od razu staję się podejrzliwa. Nie lubię stosować gotowych sosów, bądź suchych produktów, które trzeba li tylko zalać i podgotować, upiec. Dlatego jestem odporna na wszelakie reklamy pokazujące nowy wynalazek spożywczy, typu: wrzuć, zalej i gotowe. Nawet jeśli podczas reklamy widzę największe sławy kulinarne. Jednakże pewnego dnia, okazało się, iż istnieje coś takiego jak pasta Miso. ...

Zobacz także przepisy na:

    FoodTrek
    FoodTrek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    FoodTrek
    Zupa miso ze szpinakiem i tofu

    Zupa miso ze szpinakiem i tofu 73

    starvingcool
    starvingcool Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    starvingcool
    Zupa miso z fenkułem

    Zupa miso z fenkułem 105

    Zmysłowe smaki
    Zmysłowe smaki Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zmysłowe smaki
    Zupa miso (Miso-shiru)

    Zupa miso (Miso-shiru) 94

    1985angel
    1985angel Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MyCookBook.pl
    Ciasto japońskie

    Ciasto japońskie 7138

    Ada0
    Ada0 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Oryginalny smak
    Miso-shiru z tofu i wakame

    Miso-shiru z tofu i wakame 122

    Krokodyl
    Krokodyl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pomarańcza
    Japońskie słodycze - dorayaki

    Japońskie słodycze - dorayaki 98

    mariolaharasiuk
    mariolaharasiuk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z Mariolą
    Zupa miso

    Zupa miso 7

    victoria
    victoria Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Picantecooking
    Zupa miso z tofu i wakame

    Zupa miso z tofu i wakame 49