Zrazy nadziewane kiszoną kapustą

868 kliknięć
22.12.2013
blog: pod zielonym niebem

Przepis: Zrazy nadziewane kiszoną kapustą

Zrazy wołowe to idealny pomysł na świąteczny obiad. Dziś w nowej odsłonie, w ukłonem w stronę świętujących głownie kapustą.  Zrazy nadziewane kiszoną kapustą 1 kg rostbefu wołowego 300 g kiszonej kapusty 200 g wędzonego boczku 2 cebule sól pieprz majeranek liść laurowy ziele angielskie chilli 1 łyżka masła - Mięso kroimy w plastry grubości 0,5 cm i delikatnie rozbijamy. Każdy plaster nacieramy solą, pieprzem i majerankiem. - N...

Zobacz także przepisy na:

    Izabela P.
    Izabela P. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne Wariacje
    Zrazy wołowe zawijane

    Zrazy wołowe zawijane 3433

    Krys
    Krys Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Krysi
    Roladki schabowe nadziewane pieczarkami

    Roladki schabowe nadziewane pieczarkami 9947

    Olcia706
    Olcia706 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Olcia gotuje
    Zrazy z szynki wieprzowej

    Zrazy z szynki wieprzowej 3990

    jakpomasle.pl
    jakpomasle.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jak Po Maśle
    Zrazy z pieczarkami i kapustą

    Zrazy z pieczarkami i kapustą 1704

    Krys
    Krys Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Krysi
    Zrazy wołowe zawijane

    Zrazy wołowe zawijane 3786

    Mariola
    Mariola Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne fantazje Marioli
          ZRAZY WIEPRZOWE ZWIJANE

    ZRAZY WIEPRZOWE ZWIJANE 7260