Żytnie podpłomyki z brzoskiwnią, orzechami włoskimi, serem pleśniowym i rozmarynem

85 kliknięć
13.09.2016
blog: http://mangopapaja.blogspot.com/

Przepis: Żytnie podpłomyki z brzoskiwnią, orzechami włoskimi, serem pleśniowym i rozmarynem

Odrobinę słodkie a zarazem wytrawne danie. Genialne połączenie niewielkich brzoskwiń, prosto z ogrodu mojej mamy oraz sera pleśniowego, chrupiących orzechów i bardzo aromatycznego rozmarynu. Całość podana na chrupiącym placku z mąki żytniej czyli podpłomyku. Wbrew pozorom nie jest to odważne połączenie. Zdecydowanie wszystkie te składniki świetnie się komponują i aż.. ciężko oderwać się od takiego dania. Składniki (na 2 większ...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Olu
    Olu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    "Dude, where is the pie?"
    Brokułowa!

    Brokułowa! 10900

    Marek&Beata
    Marek&Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Z niejednego garnka
    Wegetariański bogracz

    Wegetariański bogracz 952

    Shabbyeat
    Shabbyeat Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ShabbyEat
    Podpłomyki z rozmarynem

    Podpłomyki z rozmarynem 438

    SmakowityChleb.pl
    SmakowityChleb.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowity Chleb
    Żytnie podpłomyki

    Żytnie podpłomyki 484